Ilmus käsiraamat toidutootjatele turismiga alustamiseks

Projekti “Liivimaa Maitsed” raames ilmus käsiraamat  toiduturismiga alustamiseks ettevõtetele, kus on soovitusi ja nõuandeid toidu- ja joogitootjale turismiga kaasnevate võimaluste kasutamiseks oma tootearenduses, turunduses ja müügis. Käsiraamatus on välja toodud ka mitmed head näited Liivimaa Maitsed võrgustikku kuuluvatest ettevõtetest nii Eestist kui Lätist.

Käsiraamat.

2017. aasta mais sai alguse rahvusvaheline koostööprojekt Liivimaa Toidutee, mis kestab kolm aastat ja mille käigus luuakse uus turismitoode – Eestit ja Lätit ühendav toidutee. Uus toidutee põhineb meie toiduga seotud pärimusel, ühisel ajalool ja traditsioonidel, mis ulatuvad 13. sajandisse, kui Eesti ja Läti alad kandsid Liivimaa nimetust ning võib öelda, et sai alguse meie toidukultuur. Loodav toidutee koondab enda alla ligikaudu 250 kohaliku toidu tootjat ja pakkujat Eestist (Hiiumaalt, Saaremaalt, Läänemaalt, Pärnumaalt, Viljandimaalt, Jõgevamaalt, Tartumaalt, Valgamaalt, Võrumaalt, Põlvamaalt) ning Vidzeme, Kurzeme ja Pieriga piirkonnast Lätist. https://epkk.ee/liivimaa-maitsed/

 

Eelmine luguPõllumajanduse ja maaelu eelinfo 9. nädal
Järgmine lugu02.03.2021 – EPKK Keskkonnafoorum