Veebiseminar: Kas toiduraiskamine on uue ajastu mood?

Toiduraiskamisele piiri pannes on võimalik säästa suuri summasid. Foto: pixabay

Vaata EPA messil toimunud veebiseminari, kus osalesid Fudloop asutaja Tarmo Seliste ja EMÜ maamajandusökonoomika õppetooli spetsialist-analüütik Kersti Aro, vestlust juhtis EPKK toiduvaldkonna juht Meeli Lindsaar.

Toiduraiskamine on moodsa ajastu kurb trend, mis kahjuks on Eestis samasuguses kasvus nagu kõigis teistes heaoluriikides. Õnneks on Eestis ärksaid inimesi, kes ei taha istuda niisama käed rüpes vaid teevad jõupingutusi, et söömiskõlbulik toit leiaks endale sööjad.

Vaata veebiseminari SIIT.

Veebiseminar on salvestatud MAK 2014-2020 „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ raames. Rahastamisallikas: Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD). 

Eelmine luguVideo: kes katab kriisisajal eestlase toidulaua?
Järgmine luguVideo: kuidas kujunevad toiduhinnad?