Täna õhtul pääsukesemärgiga tooted telesaates Me armastame Eestit!

Telesaade Me armastame Eestit! on jätkuvalt teletopi kümne vaadatavaima saate seas. Täna, 29. novembri õhtul kell 20 on TV3 eetris eelviimane saade telesaatesarjast „Me armastame Eestit!“. Koostöös saatetegijatega pöörame saates tähelepanu kõrge kvaliteediga tõelisele Eesti toidule, mis on valmistatud Eestis kodumaisest toorainest ning kannab pääsukesemärki. Tänase saate pääsukesemärgiga auhinnakotis leiduvad järgmised kvaliteedimärki kandvad tooted: Eesti Pagari juubelisai, Maag Piimatööstuse hapukoor, Linpet Lihatööstuse täissuitsu põdravorst ja Tartu Milli kamajahu. EPKK koos toidutootjatega on auhinnakotid välja pannud iga saate jaoks. Kokku näidatakse 12 saadet.

Põllumajandus-Kaubanduskoda (EPKK) on Eesti kõige tuntuma toidukvaliteedimärgi Tunnustatud Eesti Maitse (pääsukesemärk) väljaandjana ka tänavu korraldamas teavituskampaaniat märkide tuntuse tõstmiseks tarbijate hulgas. Oleme selleks kavandanud erinevaid turunduslikke ettevõtmisi, kus märke tutvustame ja üks neist on telesaade „Me armastame Eestit!“ See on lõbus ja kaasakiskuv telemäng, kus tuntud eestlased panevad proovile oma teadmised Eestist. Saadet juhib Eda-Ines Etti, võistkondade kaptenid on Peeter Oja ja Mihkel Raud ning stuudioansamblit juhib Tomi Rahula. Tänases saates võistlevad Mihkli võistkonnas Rosanna Lints, Lauri Liiv ja Linnar Priimägi. Peetri võistkonnaliikmed on Loore Martma, Uku Suviste ja Alari Kivisaar. Võistkondade ülesandeks on vastata lihtsatele Eesti-teemalistele küsimustele. Selles on mõlemale võistkonnale toeks ja abiks stuudiopublik, mis jaguneb samuti kaheks. Loomulikult tuleb publikul saate võitmiseks mängijatele kõvasti kaasa elada ning laulumängudes hoogsalt kaasa laulda. Pingutused saavad ka premeeritud – iga võitjavõistkonna publiku liige saab vahva auhinnakoti kvaliteetsete ja maitsvate Eesti toidutoodetega.

Lisainfo: EPKK avalike suhete juht Malle Lind, , tel 5096304.
Eelmine luguMaaleht: Uued toetused külvavad põllumeestesse pettumust
Järgmine luguPõlvamaa Arenduskeskus ja Eesti Maaülikool lõpetasid rahvusvahelise koostööprojekti projekti FOODART