Eesti Maaülikool korraldab koostöös Põllumajandus-Kaubanduskojaga veebipõhise infopäeva “Sissejuhatus lihasektori kvaliteedikava väljatöötamisse”.
Infopäev on tasuta ning suunatud lihasektoris tegutsevatele ettevõtjatele, kes on huvitatud andma oma panuse kvaliteedikavade loomisesse.
Aeg: 22. septembril 2021 kell 10.00–12.15
Koht: Link veebikeskkonnaga liitumiseks saadetakse enne infopäeva toimumist osaleja meilile.
Päevakava:
10.00–10.25 Sissejuhatus ja ÜhendPiP-i ühistegevuse valdkonna tegevuste tutvustus – Rando Värnik, Eesti Maaülikool.
10.25–10.45 Põllumajandustoodete ja toiduainete kvaliteedikavade toetamisest – Liis Raska, Maaeluministeerium.
10.45–11.45 Lihasektori kvaliteedikava eesmärk, majanduslik kasu ja näited maailmast – Kaie Laaneväli-Vinokurov, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda.
11.45–12.15 Arutelu ja kvaliteedikavade väljatöötamise töörühmade moodustamine – Kaie Laaneväli-Vinokurov, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda.
NB! Registreerige osalemissoov kuni 21. septembrini SIIN.
Lisainfo: Taavi Kiisk, taavi.kiisk@emu.ee.
Infopäev toimub MAK 2014–2020 meetme „Teadmussiirde programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ ühistegevuse valdkonna raames ning seda toetab Euroopa Liit.