30.09.2021 – EPKK infopäev „Piima töötlemine väikemeiereides“

Foto: pixabay.com

Infopäev on järelvaadatav SIIN.

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab koostöös Talumeiereide Liiduga
välislektoriga infopäeva „Piima töötlemine väikemeiereides“
Aeg: 30. septembril kell 10 – 13.30
Koht: Veebikeskkond ZOOM

PÄEVAKAVA
10.00 – 10.10  Sissejuhatus
10.10 – 10.40  Itaalia toidukultuuri tutvustus – Katrin Veiksaar, toiduajakirjanik ja -blogija
10.40 – 11.15   Juustutootmine Itaalia väikemeiereides – Paola Gula, Itaalia väikejuustutootjate ühistu La Poiana liige ja ajakirjanik
11.15 – 11.50  Väikemeierei ja ühistuline tegevus – Enrico Rosso, Itaalia väikejuustutootja Caseificio Rosso juht
11.50 – 12.10  Slow Foodi liikumine – Victoria Smelkova Slow Foodi regionaalne koordinaator.
12.10 – 12.25  Sirutuspaus
12.25 – 13.15  Slow Cheese – Ludovico Roccatello, Slow Foodi bioloogilise mitmekesisust käsitlevate projektide projektijuht
13.15 – 13.30  Päeva kokkuvõte

NB! Registreerige osalemissoov kuni 28. septembri õhtuni SIIN.

Infopäev on järeltõlkega ja osalejatele TASUTA.

Konverents toimub Maaeluministeeriumi tellimusel MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm loomakasvatuse tegevusvaldkonna II” raames; Rahastamisallikas: riigieelarve, Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).

Lisainformatsioon: EPKK projektijuht Maire Vimb – 50 86 664 või maire@epkk.ee

Eelmine luguTänane teadmatus tuleviku osas paneb mahetootjad valiku ette
Järgmine lugue-Seminar: Eesti ja Läti tööstussektorite varustamine kodumaise taastuvenergiaga