22.09.2021 – Infopäev “Sissejuhatus lihasektori kvaliteedikava väljatöötamisse”

Autor: MENU Meedia

Eesti Maaülikool korraldab koostöös Põllumajandus-Kaubanduskojaga veebipõhise infopäeva “Sissejuhatus lihasektori kvaliteedikava väljatöötamisse”.

Infopäev on tasuta ning suunatud lihasektoris tegutsevatele ettevõtjatele, kes on huvitatud andma oma panuse kvaliteedikavade loomisesse.

Aeg: 22. septembril 2021 kell 10.00–12.15
Koht: Link veebikeskkonnaga liitumiseks saadetakse enne infopäeva toimumist osaleja meilile.

Päevakava:
10.00–10.25 Sissejuhatus ja ÜhendPiP-i ühistegevuse valdkonna tegevuste tutvustus – Rando Värnik, Eesti Maaülikool.
10.25–10.45 Põllumajandustoodete ja toiduainete kvaliteedikavade toetamisest – Liis Raska, Maaeluministeerium.
10.45–11.45 Lihasektori kvaliteedikava eesmärk, majanduslik kasu ja näited maailmast – Kaie Laaneväli-Vinokurov, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda.
11.45–12.15 Arutelu ja kvaliteedikavade väljatöötamise töörühmade moodustamine – Kaie Laaneväli-Vinokurov, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda.

NB! Registreerige osalemissoov kuni 21. septembrini SIIN.

Lisainfo: Taavi Kiisk, taavi.kiisk@emu.ee.

Infopäev toimub MAK 2014–2020 meetme „Teadmussiirde programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ ühistegevuse valdkonna raames ning seda toetab Euroopa Liit.

Eelmine luguPõllumajanduskoja juht valiti Euroopa põllumeeste katusorganisatsiooni COPA asepresidendiks
Järgmine luguTänane teadmatus tuleviku osas paneb mahetootjad valiku ette