21.11 ja 26.11.2019 – Toidu kvaliteedi hindamine: tootearendus, toote kirjeldamine ja sensoorne analüüs tootegruppide kaupa

Toidu kvaliteedi hindamine ja sensoorne analüüs_V

Aeg: 21.11.2019 kell 12.00
Koht: Tallinna tehnikaülikooli Loodusteaduste maja Akadeemia tee 15 Tallinn


Toidu kvaliteedi hindamine ja sensoorne analüüs_VI

Aeg: 26.11.2019 kell 10.00
Koht: Tallinna tehnikaülikooli Loodusteaduste maja Akadeemia tee 15 Tallinn

Infopäeva kestvus on 4 akadeemilist tundi. Lektor: emeriitprofessor Raivo Vokk. Infopäev koosneb teoreetilisest ja praktilisest osast.

Teoreetiline osa koosneb:

  • Mee koostis ja kvaliteet. Kvaliteedile esitatavad nõuded Eestis ja teistes riikides. Mee bioaktiivsed ühendid.
  • Magusa maitse tunnetus ja erinevate magusainete toime organismis.
  • Hinnatavate tunnuste reastamine tähtsuse järgi.
  • Gaseeritud jookide toime organismile ja miks mulliga mineraalvesi on hinnatavam?

Praktiline osa käsitleb infopäeva teoreetilises osas käsitletud toodete kvaliteediomaduste praktilist määramist ja hindamist.
Saadav abi on riigiabi või vähese tähtsusega abi.
 

Infopäeval osalemiseks on veel vabu kohti 21. novembri infopäeval. Lisainfo saamiseks palume saata e-mail Evi Randperele evi@epkk.ee.

 

 

Foto: Shutterstock

Eelmine luguLõikuspeol pärjati koja auliikme tiitliga Raul Rosenberg ja aumärgi kavaleriks sai Jaak Läänemets
Järgmine luguEdukate riikide majandusmudel põhineb ühistegevusel