08.10.2020 – EPKK infopäev “Toidu lisaained”

EPKK kutsub infopäevale „Toidu lisaained“, mis toimub 08. oktoobril 2020 Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu (ETKÜ) Tartu büroo saalis (Aretuse 2, Märja, Tartu maakond).

Päevakava
9:30 – 10:00 Tervituskohv
10:00 – 11:15 „Lisaainete seadusandlus ja järelevalve“ – Annika Leis, Maaeluministeerium, peaspetsialist
11:15 – 11:25 küsimused/vastused
11:25 – 12:25 „Lisaainete kasutamise olevik ja tulevik”, Ene Viiard, Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse (TFTAK) arendusjuht, PhD
12:25 – 12:35 küsimused/vastused

12:35 – 13:00 Kohvipaus

13:00 – 14:00 “Vaatame külmkappi, millised lisaained sealt leiame”, Raivo Vokk, Tallinna Tehnikaülikool, emeriitprofessor “
14:00 – 14:10 Küsimused/vastused

Infopäevast võivad osa võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud.

Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse valdkonnas“ raames, läbiviimist toetab Euroopa Liit.