Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab Maaeluministeeriumi tellimusel 2 tasuta infopäeva teemal “Head tootmis- ja hügieenitavad ning söödahügieen”. Infopäevad toimuvad 27. novembril RAKVERES, hotelli Wesenbergh konverentsikeskuse väikeses saalis (Tallinna 25, Rakvere) ja
3. detsembril PÄRNUS, Nooruse Maja väikeses saalis (Roheline 1B, Pärnu).
PÄEVAKAVA:
10:30 – 11:00 Kogunemine, pakume tervituskohvi
11:00 – 11:45 Söötmise korraldus farmis – Sven Tammoja, Woltevis OÜ
11:45 – 12:30 Farmi söödaeelarve koostamine – Sven Tammoja (Rakveres) // Pilleriin Puskar, Alltech Eesti OÜ (Pärnus)
12:30 – 13:00 KOHVIPAUS
13:00 – 13:45 Söötade analüüs, selle võimalused ja praktiline olulisus – Andres Olt, EMÜ Veterinaarmeditsiini instituut
13:45 – 14:30 Inimtoiduks mittesobiv toit söödaks – Eda Ernes, Maaeluministeerium
Infopäev on sihtrühmale TASUTA.
NB! Registreerige osalemissoov varakult SIIN või www.pikk.ee (vt sündmuste kalender).
Eelregistreerimine on oluline vajalike dokumentide vormistamiseks ning toitlustuse tellimiseks ning lõpeb vastavalt 23. või 28. novembril!
Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm loomakasvatuse tegevusvaldkonnas II “ raames.
Rahastamisallikas: riigieelarve, Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).
Lisainformatsioon: EPKK juhiabi Maire Vimb – 600 9349, 50 86 664 või info@epkk.ee