EPKK infopäev „Toiduohutuse nõuded valdkonnas alustajatele“
Aeg: 25. november 10:00 – 12:30
Koht: Veebikeskkond ZOOM
Infopäeval käsitletakse toiduohutuse tagamise nõudeid suunitlusega valdkonnas alustajale ja/või väikeettevõtjale. Soovitusi annavad ja kogemusi jagavad nii Põllumajandus- ja Toiduameti esindaja kui ka ettevõtja.
PÄEVAKAVA:
10.00 – 10.45 Põllumajandus- ja Toiduameti tegevused – järelevalve ja nõustamine. Mille vastu kõige enam eksitakse ja kuidas vigu vältida? Hea hügieenitava, kui abimaterjal nõuete täitmisel – Triinu Allika, Põllumajandus- ja Toiduameti toiduosakonna peaspetsialist
10.45 – 11.15 Enesekontrolli plaani koostamine ja järgimine ning hügieeni nõuete täitmine väiketootja näitel– Mirjam Pikkmets, Talumeiereide Liidu juht
11.15 – 12.15 Ühistegevuse valdkonnad väikeettevõtluse edendamiseksvaldkonnad ettevõtluse edendamiseks – Kaie Laaneväli-Vinokurov, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja tarneahela nõunik
Loe lisaks:
https://heatavajuhend.epkk.ee/piimatootleja/
https://heatavajuhend.epkk.ee/pagarikoda/
https://heatavajuhend.epkk.ee/pktootleja/
TASUTA Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames, toetab Euroopa Liit.
REGISTREERUMINE: https://toiduteave.ee/infopaev-25-11-2022-veebis-toiduohutuse-nouded-valdkonnas-alustajatele/
Lisainformatsioon: Maire Vimb, EPKK projektijuht – tel +372 50 86 664; e-post: maire@epkk.ee