EPKK infopäev “Trendid toidutootmises”
Toimumise aeg: 13. september 2022. a. kell 14.00 – 16.30
Toimumise koht: Veebikeskkond Zoom
PÄEVAKAVA
- Kas Eestis küpsetatud sisu on trendinäitajaks kogu maailmale? – Taavi Lehari, Agentuur La Ecwador loovjuht
- Toitumiskäitumine Eestis – Hanna Alajõe, Tervise Arengu Instituudi toitumise valdkonna vanemspetsialist
- Taimsed ja hübriidalternatiivid lihale – Nesli Sözer, VTT (Soome) nutika ja jätkusuutliku toidutootmise professor (ettekanne inglise keeles, tõlkega).
- Taimsed liha alternatiivid – toitumisaspektid ja tarbijate suhtumine – Sirli Rosenvald, TFTAK lihaalternatiivide suunajuht / sensoomika suunajuht
Registreerimine avatud kuni 12. septembrini SIIN
* Korraldaja jätab endale õiguse teha vajadusel päevakavas muudatusi
Infopäeval osalemine on TASUTA.
Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames; Rahastamisallikas: Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).
Lisainfo: Triin Hallap, EPKK arendusnõunik, triin@epkk.ee tel 5561 5149