19.04.2022 – EPKK infopäev “Kvaliteedikavade ülesehitamine ja rakendamine”

Foto: Marleen Valdmaa

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab infopäeva „Kvaliteedikavade ülesehitamine ja rakendamine“
Aeg: 19.04.2022 kell 10.00 – 12.50
Koht: Veebikeskkond ZOOM

Registreerimine avatud kuni 18. aprilli kella 16.00-ni toiduteave.ee kaudu SIIN

PÄEVAKAVA*

10.00 – 10.30  Läti toidukvaliteedikava “Green Spoon” – Juris Zinārs, Läti Põllumajandusministeerium/ sünkroontõlkega

10.30 – 11.30  Poola kvaliteetliha programm (Quality Meat Program, QMP) – Jerzy Wierzbicki, Poola Lihaveisekasvatajate Selts / sünkroontõlkega

11.30 – 12.20 Šotimaa sealiha kvaliteedikava(Quality Meat Scotland Pigs Assurance Scheme) – Andy McGowan, Šoti Seakasvatajate Ühistu / sünkroontõlkega

12.20 – 12.50 Austria toidukvaliteedikava, AMA kvaliteedimärk – Benedikt Fritz,, AMA / sünkroontõlkega (esineja kinnitamisel)

*Korraldajal on õigus teha päevakavas muudatusi

 

Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames, toetab Euroopa Liit.

Infopäev on osalejale tasuta.

Lisainfo:  Kaie Laaneväli-Vinokurov, EPKK tarneahela nõunik – kaie@epkk.ee, tel 600 9350 / mob 53730600

Registreerimisega seotud tehniline teave: kairi.ringo@toiduteave.ee;  tel: 50 63 428