09.04.2021 – Teadus- ja arendustegevuse ning innovatsiooni võimalused toidutööstuses

EPKK kutsub osalema seminaril “Teadus- ja arendustegevuse ning innovatsiooni võimalused konkurentsivõime kasvatamisel toidusektori töötlevates ettevõtetes” 

Sihtgrupp: toiduvaldkonna ettevõtted, TA asutused/teadlased. 

Toimumisaeg ja –koht: reede, 9. aprill 2021 kell 10 – 14.

Seminar toimub veebis ja on järelvaadatav.

Käsitletavad teemaplokid:

  • Toiduainetetööstuse töötleva osa trendid ja suundumused.
  • Eesti TA asutuste võimekused toidusektoris.
  • Ettevõtete kogemused TA kasutamisest ettevõtluses.
  • Avaliku sektori tugi TA toetuseks toiduainetetööstuse töötlevale osale.

Korraldajad: Eesti Toiduliit, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Eesti Teadusagentuur, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, Adapter, TA asutused.

Lisainfo: Triin Hallap, EPKK arendusnõunik, triin@epkk.ee , tel 5561 5149