Toimus esimene Liivimaa Maitsete võrgustiku seminar

19.-20. veebruaril toimus Võrumaal esimene Liivimaa Maitsed projekti tootjatele suunatud seminar. Seminaril osales 16 väiketootjat Eestist ning 15 väiketootjat Lätist. Sündmuse eesmärk oli külastada hästi toimivaid toidutootjaid Võrumaal ning pakkuda ettevõtjatele võimalust omavahel tutvuda ja kogemusi vahetada.

Seminaril räägiti toote turundusest turismi kaudu, oma kogemusi ja mõtteid jagasid Eda Veeroja Mooska talust, Erika Pääbus Andre Farmist ning Läti turundusekspert Liene Kupce.

Seminari arutelude käigus selgus, et toote nähtavaks tegemisel on väga oluline pakkuda klientidele võimalust tootmist külastada. Inimesed tahavad oma silmaga näha kus ja kuidas nende lemmikud toidutooted valmivad. Seminaril pandi paika külastuse olulisemad punktid, mida võõrustaja peaks kindlasti järgima, et tagada meeldiv külastuselamus ning müüa oma toodet edukalt.

Liivimaa Maitsed Võrgustiku tegevusi korraldavad Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, MTÜ Eesti Maaturism, SA Jõgevamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus, SA Tartumaa Turism ja SA Valgamaa Arenguagentuur.

Eelmine luguEuroopa Majandus- ja Sotsiaalkomitees toimus kõrgetasemeline arutelu ÜPP tuleviku üle
Järgmine luguKutse infopäevadele Natura 2000 toetus erametsamaale