Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda kutsub osalema hübriidkonverentsil
TOIDUOHUTUSE KONVERENTS 2025
Aeg: 11. September 2025 kell 10.00 – 16.15
Koht: TOHI Distillery konverentsisaalis Linda, Viljandi mnt. 43, Kohila, Raplamaa, Eesti ja veebis
Registreerimine on avatud SIIN.**
Registeerimine kohapeal oselmiseks on avatud kuni 4. september 2025
**Palume tähele panna, et konverentsile registreerumine on kohustuslik. Kui olete end kohapeal osalejaks kirja pannud, kuid ei saa osaleda, tuleb sellest teatada vähemalt 48 tundi enne sündmust kirjutades marge@epkk.ee. Teavitamata konverentsile kohale mittetuleku korral esitab EPKK registreerunule arve toitlustuse summa ulatuses, mis on 35+km/inimene. Täname mõistva suhtumise eest!
Soovijad saavad osaleda konverentsi raames ka TOHI toomises ekskursioonil ehk dzinnituuril. Palun kinnitage oma osavõtt registreerimislehel.
Päevakavas*:
10.00 – 10.15 Avasõnad. Meeli Lindsaar, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juht
10.15 – 10.45 Viie aastaku plaan. Triin Kõrgmaa, Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi toiduohutuse asekantsler
10.45 – 11.30 Digitaalne toiduohutus Hollandi näitel. /esineja kinnitamisel/
11.30 – 12.15 Andmepõhine järelevalve – reaalsus või unistus. Hardi Tamm, Piimaklaster
Lõuna (12.15 – 13.00)
13.00 – 13.45 Töö bakteritega, riskid ja väljakutsed. Epp Songisepp, BioCC teadur
13.45 – 14.20 Toiduohutus hädaolukorras. Toomas Unt, Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi kriisijuht
Sirutuspaus (14.20-14.45)
14.45-15.30 Tervisepass Soomes. /esineja kinnitamisel/
15.30-16.15 Vestlusring: Töötaja tervis toiduohutuse tagamisel – tervisekontroll ja tervisetõendid
Päeva modereerib: Meeli Lindsaar, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja toiduvaldkonna juht
*korraldaja jätab endale õiguse teha päevakas muudatusi
Lisainfo: Marge Mänd, EPKK projektijuht, e-post: marge@epkk.ee, tel: 53009034
Sündmus toimub Euroopa Liidu ühise strateegiakava 2023-2027 kohase Põllumajanduse teadmussiirde ja innovatsiooni süsteemi (AKIS) arendamise toetuse raames, rahastab Euroopa Maaelu Põllumajandusfond.