EPKK infopäevad “Sööda keemiline ja bioloogiline ohutus ning kvaliteet”

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab Maaeluministeeriumi tellimusel 2 infopäeva teemal

                        SÖÖDA KEEMILINE JA BIOLOOGILINE OHUTUS NING KVALITEET
Infopäevad toimuvad
25. oktoobril Türi Kultuurikeskuse II korruse klaassaalis (Hariduse 1, Türi, Järva maakond) ja
31. oktoobril Märjal, ETKÜ saalis (Aretuse 2, Märja, Tartu maakond)

REGISTREERIGE osalemissoov varakult SIIN või  www.pikk.ee (vt sündmuste kalender).

PÄEVAKAVA:

10:30 – 11:00 – Kogunemine, pakume tervituskohvi

11:00 – 11:45 – Mais  silokultuurina (sordi valik, külvi aeg, koristamine ja maisisilo keemiline koostis, fermentatsioon, aeroobne stabiilsus) – Andres Olt , EMÜ

11:45 – 12:30 – Soovimatute  ainete piirmäärad söödas  tulenevalt Euroopa Liidu seadusandlusest – Maili Põldpere, lektor VTA
12:30 – 13:00 – Kohvipaus

13:00 – 13:30 – Taimekaitsevahendite  kasutuse head tavad sööda tootmises, sealhulgas mahetootmises – Tiiu Annuk, Scandagra Eesti AS
13:45 – 14:30 – Mükotoksiinid  Eesti söötades (2015 – 2018 monitooringu tulemused) – Pilleriin Puskar, Alltech Eesti OÜ
14:30 – 14:45 – Küsimused/vastused/päeva kokkuvõte

Infopäev on sihtrühmale TASUTA.

 

Eelregistreerimine on oluline vajalike dokumentide vormistamiseks ning toitlustuse tellimiseks ning lõpeb vastavalt 22. või 26. oktoobril.

Lisainformatsioon: EPKK juhiabi Maire Vimb – 600 9349, 50 86 664 või info@epkk.ee

Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm loomakasvatuse tegevusvaldkonnas II “ raames.

Rahastamisallikas: riigieelarve, Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).

mak_ja_eu_logo_2014_2020_h_col_text

 

 

 

Eelmine luguAP kandidaat Margus Vahtramäe – Kanepi Aiandi õiteilu kaunistab meie linnaväljakuid
Järgmine luguAP kandidaat Teet Kallakmaa: Juustupiimatootja vasikad elavad igludes