Märtsi lõpus toimunud Eesti Toiduainetööstuse Liidu üldkoosolekul valiti Enn Kunila juba kolmandaks ametiajaks volikogu esimeheks.
„Toiduliidu ees seisab suur ülesanne aidata kaasa meie liikmete kohanemisele muutuvas majandusolukorras. Meie prioriteedid sel ja järgnevatel aastatel on ekspordivõimaluste leidmine Euroopas, siin Eestis kodumaise toidu jätkuv tutvustamine ja tunnustamine,“ ütles Enn Kunila.
Toiduliidu volikogu ja volikogu esimees valitakse kolmeks aastaks. Toiduliidu volikokku kuuluvad 22 ettevõtet. Toiduliidu juhtkogusse valiti lisaks volikogu esimehele Anti Orav Põltsamaa Felix AS-st; Ülo Kivine Tere AS-st, Olle Horm Maag Lihatööstus AS-st, Ants Promann Leibur AS-st, Peeter Võrk Eesti Õlletootjate Liidust, Kuldar Leis Premia Foods AS-st.
Toiduliidu peamine eesmärk on seista Eesti toiduainetööstuse huvide eest siinse ärikeskkonna kujundamisel. Toiduliidu ülesanne on olla tööstusharu huve esindav arvestatav partner avalikule sektorile, rahvusvahelistele organisatsioonidele ning teistele asutustele ning olla tööstusharu esindusorganisatsioon.
1993. aastal asutatud Eesti Toiduainetööstuse Liitu kuulub 45 ettevõtet ja neli erialaorganisatsiooni.