EPA eri

EPA mess toimub juba paari nädala pärast, 9.-10. oktoobril Tartus, ERM-is. EPA näol on tegemist põllumajanduse aastanäitusega, mis on kahepäevane kontaktmess. See on uute teadmiste ja kogemuste vahetamise koht ettevõtjatele ning nende tegevuste toetajatele, olgu selleks siis masinate tootjad, põllutehnika või lautade sisustuste müüjad, uut tehnoloogiat või tarkvaralahendusi pakkuvad ettevõtjad.

Messi raames toimub arvukalt valdkondlikke seminare ja konverentse. Hetkel on EPA-l kavas 5 konverentsi ja 35 seminari. Sel sügisel on huvilised oodatud Metsandusfoorumile, Lamba- ja kitsekasvatajate ning Ühistegevuse konverentsile. Lisaks on võimalus tulla kuulama, milliseid arenguid on toonud ja toob digipööre maamajanduses.

Konverentside ja seminaride kava asub SIIN.

Kahe päeva kestel on messialal avatud ka EPA stuudio ehk meie miniversioon arvamuste festivalist, kus kahe päeva vältel debateeritakse päevakajalistel teemadel ja jagatakse uusimat infot.

EPA otsestuudio 9. oktoobri päevakava leiad SIIT.

EPA otsestuudio 10. oktoobri päevakava leiad SIIT.

Messi esimesel päeval, 9. oktoobril toimub otsestuudios regionaal- ja põllumajandusministri infotund algusega 12.45, kuhu on võimalus Sinulgi küsimusi esitada.

Küsimused saab esitada SIIN kuni 2. oktoobrini!

EPA2024 konverentsid

Mõlemal päeval korraldab EPKK messil kahte konverentsi. Konverentsidele registreerimine on avatud kuni 3. oktoobrini.

Esimesel päeval toimub Digipööre Eesti maamajanduses 2024 ja Lamba- ja kitsekasvatajate konverents.

  • Lamba- ja kitsekasvatajate konverentsil antakse ülevaade lamba- ja kitsekasvatuse hetkeseisust ja tulevikuvaatest, räägitakse huntide ja teiste kiskjate rünnakutest karjades ning loomataudidest ja Eesti valmisolekust piirata haiguste levikut. Aruteluringis keskendutakse loomade karjatamisega seotud küsimustele. Päevakavaga tutvuda ja registreeruda saad SIIN.
  • Konverents “Digipööre Eesti maamajanduses” on sündmus põllumajandusvaldkonna spetsialistide, huviliste ja ekspertide jaoks. Peamiselt käsitletakse olemasolevaid nutikaid digilahendusi efektiivsemaks majandamiseks. Seekordsel konverentsil keskendutakse riigi poolt pakutavatele lahendustele ning antaks ülevaade automatiseerimisest ning agrorobotikast. Päevakavaga tutvuda ja registreeruda saad SIIN.

Teisel päeval ootab ees Metsandusfoorum 2024 ja konverents „Ühistute edasiviiv jõud“.

  • Metsandusfoorum 2024 toob kokku metsanduse eksperdid, entusiastlikud praktikud ja huvilised, et uurida ja arutleda metsanduse mitmekülgsete teemade üle. Metsad on meie planeedi hing ja kopsud, mis mõjutavad meid kõiki – nende roll on eluliselt tähtis nii keskkonna, majanduse kui ka meie igapäevaelu seisukohalt. Päevakavaga tutvuda ja registreeruda saad SIIN.
  • Konverentsil „Ühistute edasiviiv jõud“ arutatakse ühistute rolli põllumajanduses, nende riske maandavat mõju, osa liikmete finantskäitumise kujundamises ja palju muud. Päevakavaga tutvuda ja registreeruda saad SIIN.

 

EPA Oktoberfest

Nagu kõik eelnevad aastad siis ka sellel korral kohtume ja keerutame tantsu Tartus, Püssirohukeldris. Pileteid peole saab soetada eelmüügist (marge@epkk.ee), messi ajal ERMi infolauas ja Püssirohukeldris kohapeal.

Pidu algab kell 20.00.

Piletihind EPA eksponendile ja EPKK liikmele on 25€, teistele on 50€. Kohapeal ostes pileti hind kõigile 50€!

EPA Oktoberfest peo pilet sisaldab:

Tervitusjooki
Buffee õhtusööki
Tantsuks ansambel Onud
Vahvat EPA seltskonda
Tantsu, tralli ja tagaajamist

Osta pilet juba täna! Piletisoov saada aadressile marge@epkk.ee.

Jagame soovijatele ka EPA kutseid, millega saad mugavalt ja tasuta messialale sisse. Kutse saamiseks palun pöörduda info@epkk.ee või kristina@epkk.ee.

 

EPA mess ootab! Me tuleme taas. Teie jaoks!

Eelmine luguPääsukesemärk Tallinna Toidumessil
Järgmine luguRaadamisvabade toodete määruse rakendamine võidakse aastaks edasi lükata