Kojaga liitus Paju Marjad OÜ

Läänemaal Väike-Ahli külas 2023. aastal asutatud pereettevõte Paju Marjad OÜ on kindlalt asunud oma koha leidmisele kohalike mahepõllumajandustootjate seas. Ettevõtte tegevuspaigaks on Paju talu, kus keskendutakse puhtalt kasvatatud, kvaliteetsete aiasaaduste tootmisele ja turustamisele.
 

Paju Marjade sortimenti kuuluvad mitmed Eestis populaarsed marjad ja viljad, sealhulgas ebaküdoonia, aroonia, kuslapuu, mustsõstar ning mitmed kõrvitsa sordid. Kõik tooted kasvatatakse mahepõllumajanduslike võtetega, tagades nii keskkonnasõbraliku ja tervisliku saagi.

Ettevõtte juht Eerik Salf tõstab esile, et kuigi praegu pakutakse toodangut veel ainult värskel kujul, on järgmise hooaja plaanid juba suurejoonelised. “Järgmine eesmärk on alustada oma toodangu töötlemist – toota mahlasid, hoidiseid ja muud sarnast,” selgitab Salf. Praegu on käimas mitmed katsetused, et leida parimad kombinatsioonid ja töötlemisvõtted.

Paju Marjad OÜ visioon on pakkuda kohalikele elanikele ja kaugemalt tulijatele tervislikku toidulauda rikastavat toodangut. 

Foto: Eerik Salf isiklik pildipank

Eelmine luguAnts Noot lahkub Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhi kohalt
Järgmine luguKliimakindla majanduse seadus – tasakaal ja mõistlikkus