Infopäev „Toiduohutuse tagamise nõuded valdkonnas alustajatele, väikekäitlejale – Gluteenivabade toodete arendamine ning tootmise nõuded ja toiduohutus“
Toimumise aeg: 15. juuni 2022 kell 10:00 – 12:30
Toimumise koht: Veebikeskkond Zoom
Registreerimine avatud kuni 14. juuni kella 12ni SIIN
PÄEVAKAVA*
10.00 – 11.15 Nõuded gluteenivabade toodete tootmiseks ning toiduohutus – Katre Trofimov, Eesti Tsöliaakia Selts
11.15 – 12.30 Gluteenivabade toodete tootmine ja arendamine ning mida selle juures silmas pidada– Sigrit Keerd, Eesti Tsöliaakia Selts
Registreerimine avatud kuni 14. juuni kella 12ni SIIN
Lektoritest:
Katre Trofimov tegutseb Eesti Tsöliaakia Seltsis gluteenivaba kaubamärgi litsentseerimisega (sh tootjate koolitamisega nõuete ja seadusandluse osas) ja on olnud pagar-kondiitri õppes praktikumi õpetaja. Sigrit Keerd on olnud projektijuht gluteenivaba toomisega seotud ettevõttes ja töötanud välja GV tooteseeria. Sigrit tegeleb hetkel GV kokandusega omal käel ning käib samuti seltsi GV koolitusi (HoReCa ja GV tootmine) tegemas.
*Korraldajal on õigus teha päevakavas muudatusi
TASUTA infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames; Rahastamisallikas: Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).
Lisainfo: EPKK projektijuht Eneken Viks – eneken@epkk.ee
Registreerimisega seotud tehniline teave: Kairi Ringo, kairi.ringo@toiduteave.ee ; tel 50 63 428