Homme, 18. jaanuaril avab külastajatele uksed maailma üks suuremaid toidu-, põllumajanduse ja aianduse messe Rahvusvaheline Roheline Nädal (Internationale Grüne Woche). Eesti osaleb tänavu messil juba 20. korda. Eesti stendid 109 ja 121 asuvad messikeskuse hallis 8.2.
Eesti põhistendi kulinaarses fookuses on tänavu põdraliha ja sinna juurde sobivad joogid. Põdraliha on igal aastal Saksa külastajate hulgas tekitanud elevust ja võitnud siinsete tarbijate poolehoiu. Stendil pakutakse nii erinevaid põdralihatooteid kui ka kohapeal valmistatud toitu põdralihast. Näiteks saavad külastajad proovida eestipärast põdraburgerit rukkikoorikleiva vahel ja põdralihahautist. Samuti on väljapaneku oluliseks osaks Eestile omased joogid: kali, õunamahl, hele õlu, valge viin ning liköörid Vana Tallinn ja Kristallkümmel. Uudsena tutvustatakse külastajatele Eesti esimest maheviina Moe 1886, mis on valmistatud Eesti rukkist ning hiljuti pälvinud ka Tunnustatud Eesti Maitse kvaliteedimärgi.
Eesti stendi tootevalikust leiab Saksa tarbijatele armsaks saanud klassikud – lepa- ja kadakasuitsujuustu, grillvorstid, rukkileiva, või, vutimunad, kange sinepi, mädarõika, astelpaju marmelaadi, metsmarjakrõpsud ja -moosid, mee, ravimteed, kohukesed, kamajahu, maiustused jm.