10.11.2022 EPKK LIHAFOORUM „Toit kui eluenergia“

Eestimaise liha tarbimine on aasta-aastalt langenud, importliha tungib jõudsalt peale. Foto: Pixabay

EPKK LIHAFOORUM „Toit kui eluenergia“

Aeg:  10. november kell 10 – 17

Koht: Estonia Resort Hotel & Spa, Pärnu + otseülekanne

PÄEVAKAVAS

10.00 – 10.15 Foorumi avamine ja tervitused –

  • Maaeluminister Urmas Kruuse sõnavõtt
  • Vallo Seera, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja lihatoimkonna esimees

I osa – Toidukriisiks valmistumine 10.15 – 12.00

Lõunapaus 12.00-13.00

II osa – Riigi roll toidujulgeolekus 13.00 – 14.40

Kohvipaus 14.40-15.00

III osa – Ettevõtted kui toidujulgeoleku tagalad 15.00 – 16.50

Sektorite ülevaated ja aruteluring:

16.50 – 17.00     Foorumi kokkuvõte

Foorumit on võimalik järele vaadata SIIT

TASUTA konverents toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ loomakasvatuse valdkonna raames; Rahastamisallikas: Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).

Lisainformatsioon: Meeli Lindsaar – EPKK Toiduvaldkonna juhatuse liige, Tel 600 9349 / Mob 5087796

Eelmine luguPõllumajanduse rohe-eesmärkide saavutamiseks peab riigi panus kasvama
Järgmine luguDigilahendused aitavad põllumajandustootmise muuta säästlikumaks, eelduseks on kiire interneti jõudmine maale