07.06.2023 EPKK Toiduohutuse konverents 2023: Kestlikud toidusüsteemid

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja Toiduohutuse konverents 2023: Kestlikud toidusüsteemid

Aeg: 7. juuni, kell 10.00 – 17.00  

Koht: L`Embitu hotell ja konverentsikeskus  (Lembitu 12, 10114, Tallinn) + veebiülekanne 

Kohapeal osalemiseks on registreerimine avatud kuni 1. juuni kella 17ni. 

Videoülekande jälgimiseks on registreerimine avatud kuni 6. juuni kella 17ni. 

Konverentsile saab registreeruda SIIN 

PÄEVAKAVAS* 

9.30-10.00 Kogunemine ja tervituskohv  

10.00-10.15 Konverentsi avamine ja tervitussõnad. Keskkonnaministeeriumi esindaja (kinnitamisel) ja Mirjam Pikkmets, EPKK töötleva tööstusgrupi esinaine, Mätiku Talumeierei juhatuse liige.  

10.15-12.00 Konverentsi I osa 

  • KEVADised tuuled toidutootmises. Kaupo Heinma, Kliimaministeeriumi asekantsler 
  • Kestliku toidusüsteemi olemus. David Butler, Iirimaa kestlike toidusüsteemide juht (sünkroontõlge eesti keelde) 

12.00-13.00 Lõuna  

13.00-14.30 Konverentsi II osa 

  • Fudloop – maailm, kus toit ei lähe raisku. Tarmo Seliste, Fudloop asutaja 
  • Elurikkus – kestliku toidusüsteemi al(g)us. Esineja kinnitamisel 

14.30-15.00 Kohvipaus 

15.00-17.00 Konverentsi III osa 

  • Valk on valk. Esineja kinnitamisel 
  • Taimsete alternatiivide varjatud saladused. Liis Lutter, BioCC teadur 
  • Vestlusring „Kestlikud toidusüsteemid“: Anneli Tuvike, Maaeluministeeriumi toiduohutuse osakonnajuhataja asetäitja; Mirjam Pikkmets, EPKK töötleva tööstusgrupi esinaine, Mätiku Talumeierei juhatuse liige; Liis Lutter, BioCC teadur. 

 

*Korraldajal on õigus teha päevakavas muudatusi.  

Sündmus toimub MAK 2014-2020 „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ raames. Rahastamisallikas: Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).  

Lisainfo: Helen Orutar, EPKK projektijuht, e-post: helen@epkk.ee, tel: 5353 4329