Kojaga liitus Muuga PM osaühing

Muuga PM OÜ on Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mis juba alates 1993. aastast on pakkunud kvaliteetseid taime- ja loomakasvatussaadusi ning põllumajandusteenuseid. Ettevõtte juured saavad alguse Laekvere ühismajandi lagunemisest ning alates 2013. aastast ollakse osa Artiston Grupist.

Ettevõte on tihedalt seotud OÜ Laekvere PM-iga, moodustades tugeva majandusüksuse, mille keskus asub kaunis Laekveres Lääne-Virumaal. Põhitegevusaladeks on piimakarjakasvatus, teravilja- ja kaunviljakasvatus ning õlitaimeseemnete kasvatus. Lisaks toodetakse rapsi, nisu, otra, rukist, tritikalet, maisi ja palju muud.

Muuga PM majandusüksuse põllud laiuvad 4200 hektaril, neil on uhke kari  500 lüpsilehmaga, teist samapalju on noorloomi. Karja keskmine piimatoodang lehma kohta on muljetavaldavad 11 000 kg. Muuga PM OÜ ei ole üksnes tööandja, vaid ka kogukonna toetaja ja edendaja. Majandusüksuses on 80 pühendunud töötajat, kes annavad oma panuse kestliku põllumajanduse arendamisele. 

Oma tegemistes ollakse avatud uutele ideedele ja innovatsioonile, hoides samas au sees ka traditsioonilist talupojatarkust.

Tutvu ettevõttega lähemalt: https://artiston.ee/muuga-pm/

Foto: Muuga PM pildipank

Eelmine luguUsbeki farmerid Eestis: Inspireerivad kogemused ja uued ärivõimalused
Järgmine luguEPKK tähistab toiduohutuse päeva teemakohase konverentsiga