EPKK infopäev “Eesmärk omaette: toiduraiskamise vähendamine, toidu annetamine ja toiduohutus”
Infopäeva eesmärk on arutleda toiduraiskamise vähendamise, toidu annetamise ja toiduohutuse teemadel.
Päev on suunatud erinevatele huvigruppidele, kes on huvitatud toiduraiskamise vähendamisest ja jätkusuutlikkusest toiduvaldkonnas.
Aeg: 12. oktoober, kell 13.30-16.00
Koht: EPA messi raames Tartus ERM-i Helmi Kurrik saalis, Muuseumi tee 2, 60532 Tartu.
Päevakavas*:
13.30 Avasõnad
13.40 – 14.10 Toiduraiskamise vältimisest Orkla Eesti näitel. Evelin Heiberg, Orkla jätkusuutlikuse juht
14.10 – 14.40 Kas lastega koos saame võimalikuks väiksemad toidukaod? Ülle Prommik, tervisespetsialist, Tartu Linnavalitsus
14.40 – 15.10 Toidukadude vähendamine ja jätkusuutlikus restoraniäris- kas võimalus või kohustus? Kristjan Peäske, Lore bistroo ja Lee resto peremees
15.10 – 15.50 Fudloop – maailm, kus toit ei lähe raisku. Tarmo Seliste, Fudloop asutaja
Lisainfo: Marge Mänd, EPKK projektijuht, e-post: marge@epkk.ee, tel: 53009034
Infopäev on tasuta ja sellest võivad osa võtta kõik huvitatud isikud. Osalemine on vähese tähtsusega abi (VTA), abisumma ühe osavõtja kohta arvutatakse osavõtjate lõpliku arvu järgi, kuid see ei ületa 200 eurot.
Ettevõtte esindajana osalejale on infopäev tasuta, kui ettevõttel on piisavalt vähese tähtsusega abi (VTA) jääki. Ettevõtja peab pidama tekkepõhist arvestust VTA kasutamise üle. VTA vaba jääki saab kontrollida ka veebilehelt https://fin.ee/riigihanked-riigiabi-osalused-kinnisvara/riigiabi
Sündmus toimub MAK 2014-2020 „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ raames. Rahastamisallikas: Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).