

Invitation and agenda for the Copa and Cogeca Working Party on Pigmeat on 14th of November 2022 linked to the CDG on Pigmeat on 14th of November 2022

Agenda:

- 1. Approval of the agenda and the minutes of previous meeting (4/04/2021) (9:30-9:35 5 min)
- 2. Activities of the Presidencies (Pigmeat Strategy) (9:35-9:50 15 min)
- 3. Update on African Swine Fever (DG SANTE Presentation). (10:00-10:30 30min)
- 4. Market situation incl.feed (10:30-11:20 50min)
- 5. International trade: latest developments of bilateral trade agreements presented by Ksenija Simovic (New Zealand, Australia, Ukraine, Mercosur) (11:20-11:35 15 min)

Coffee break (20 min)

- 6. Animal welfare: briefing from the Chair and Presentation of the summary of the EFSA report by Paula de Vera (11:55-12:25 30min)
- 7. Industrial Emission Directive: State of play presented by Federico Facchin (12:25-12:55 30min)
- 8. AOB