Retseptid: veiseliha mitut moodi

veebruar 6, 2015

Veiseliha valmistamise võimalused on väga mitmekesised. Eelroaks võiks soovitada näiteks boef a la tatare või – …

Millist veiseliha valida?

veebruar 6, 2015

Lihaveisekasvatuse arenguga Eestis on suurenenud ka veiseliha valik poodides ja turgudel. Kuna veiseliha on sitkem kui sealiha, siis maitsva toidu valmistamiseks on soovitatav kasutada laagerdatud veiseliha, mis on ka meie toidupoodidesse müügile jõudnud. Laagerdamisel lagunevad sidekoed ning liha muutub pehmemaks. – …

Veiseliha võiks süüa rohkem

veebruar 6, 2015

Statistikaameti andmetel tarbisid Eesti elanikud 2009. aastal inimese kohta 73,4 kg liha, millest vaid 12,6 kg moodustas veiseliha. “Meie lihaveised on kasvanud puhtas ja mitmekesises looduses. Kuna enamkasutatud veiseliha tükkide rasvasisaldus on väike, siis võiks kvaliteetse veiseliha tähtsus eestimaalaste toidulaual – …

EPKK esitleb raamatut “Lihaveis”

november 1, 2010

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda esitleb raamatut “LIHAVEIS” 13. novembril 2010 kell 10-16 Uma Mekk Suurlaadal Võru Spordihallis (Räpina mnt 3a). Loe rohkem Uma Mekk Suurlaada kohta. Raamatust leiab: > Lühiülevaate Eesti lihaveisekasvatusest > Informatsiooni veiseliha toiteväärtuse kohta > Ülevaate veiseliha tükkide kasutamisest – …