Retseptid: veiseliha mitut moodi

veebruar 6, 2015

veiseliha_hautis.jpgVeiseliha valmistamise võimalused on väga mitmekesised. Eelroaks võiks soovitada näiteks boef a la tatare või carpacciot. Toekaks pearoaks võib valmistada veiseliha-köögiviljapaja või traditsioonilise Itaalia talumeheroa osso bucco. Nimed kõlavad küll peenelt, aga tegelikult polegi nende roogade valmistamine eriti keeruline. Laagerdatud lihaveise liha sobib aga suurepäraselt ka lihtsalt grillimiseks. Siit leiate terve rea retsepte, mis muudavad teie toidulaua mitmekesiseks.

Veiseliha-köögivilja-kirsipada esiseljatükist

Grillitud lihaveise välisfilee kirsi-ingverikastmega

Traditsiooniline itaalia talumeheroog Osso bucco

Grillitud pöff tomati-paprikasalsaga

Carpaccio

Pühade pikkpoiss

Asado De Falda ehk Argentiina ribi

Lihaveise sisefilee Camemberti juustu, pohlade ja peekoniga

Boeuf a la Tatare

Lihaveise välisfileetasku

Röstbeef (tagaosa sisetükist)